Ardeşen'den! Dünya Takımlar Yarışması'nda Üçüncülük! - Ankara Ardeşen Kültür Derneği Haber ve Duyurular - Ankara Ardeşen Kültür Derneği

ANKARA ARDEŞEN KÜLTÜR DERNEĞİ
İçeriğe git

Ardeşen'den! Dünya Takımlar Yarışması'nda Üçüncülük!

Ankara Ardeşen Kültür Derneği
Yayınlayan içinde Dernek Haberler ·

İstavder'de Zafer Ankara'dan! Dünya Takımlar Yarışması'nda Üçüncülük!
İstavder 16. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Uluslararası Dünya Takımlar Yarışması'nda Türkiye - Ankara (ANKYRA) Takımı dünya üçüncülüğü ünvanını elde etti!
46 takımın katıldığı turnuvada Ankara takımı, Şeref Şeroğlu, Erhan Öztekin, Burak Yıldırım, Serhat Keskin ve Erkan Alişan'dan oluşan kadrosuyla bu önemli başarıya imza attı.
Takım Kaptanı Şeref Şeroğlu, turnuva sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepimiz bir birimize inandık ve başardık. Çok güzel heyecan yaşadık. Fakat, almış olduğumuz başarıdan ziyade, Erhan Öztekin arkadaşımın (Çok duygulandım, neredeyse ağlayacaktım,) söylemi, aslında hepimizin o an için hissettiğimiz duyguları dile getirmesi oldu ve hepimizin gözü doldu. Milli duygularımızı ve beraberliğimizi köretmeye çalışan siyasetcilerimize inadına, bu duygularımızın damarlarımızda halen var olması, ayrı bir gurur kattı."
Şeroğlu'nun bu sözleri, sporcuların sadece bir turnuvada başarı elde etmenin ötesinde, milli birlik ve beraberlik mesajı da verdiğini gösteriyor.
Ankara'nın bu önemli başarısı, şehrimizin tavlda ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Türkiye tavla uluslararası alanda yükselişine katkıda bulunan tüm sporculara ve yöneticilere şükranlarımızı sunarız.
#tavla #İstanbul #Ankara #ANKYRA #İstavder #DünyaTakımlarYarışması #ŞerefŞeroğlu #ErhanÖztekin #BurakYıldırım #SerhatKeskin #ErkanAlişan #millibirlik #beraber


Kültür Derneği
Ankara Ardeşen
Kocatepe Mahallesi Bayındır 2 Sokak No :30/5 Kızılay/Çankaya/Ankara
Telefon: (0312) 433 53 09 Faks: (0312) 433 53 09
https://twitter.com/ArderAnkara
http://www.ardesenkulturdernegi.com
https://www.facebook.com/AarderAnkara
 E-posta: ardesenkulturdernegi@gmail.com
İçeriğe dön